måndag 6 juli 2009

Kort












Här kommer 2 kort med en lite annorlunda vikning som jag hittat beskrivning på nätet på. Superfina blev dem, tycker jag i alla fall...
Utsida:
Insida:
Utsida:
Insida: (kortet var lite snätt när jag tog kortet bara...)


Jag har en sån brist på kort och LOs att scrappa och inspirationen är nere på noll...

Jag vet att det är länge sen jag skrev något och la in bilder nu men jag har varit så upptagen med flytt och sånt så detta har fått vänta.
Det är mycket jag har köpt det senaste, bla en QK-tång *looove*, massa stämplar, massa promarker pennor (10 st för att vara exakt), lite blommor, band, knappar, papper i mängder, chipboard, stämpeldynor, öljettsättare + öljetter, häftkuddar mm! Det har gått mycket pengar till scrappandet nu men just denhär månaden så har vi faktiskt råd med det..
Funderar på att göra en stor beställning på http://www.stampelgarden.se. Vill ha lite Magnoliastämplar som de har på rea!
Sen så har jag hittat min nya favorit scrapbookingaffär i Alingsås denhär gången, otroligt prisvärda grejer och så har de i princip allt man kan tänkas behöva. http://pappersbiten.se kika in där om ni är i alingsås någon gång!(De finns ju en i Floda som såklart också ligger högt upp på listan http://kortmakaren.se)
Det var nog allt för mig denhär gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar